Kaffebar

Varme drikke NU OGSÅ "Coffee to go!"
På Cafe Stæhr er vi stolte af vores kaffeprogram som er nøje udvalgt.

Når De har valgt den ønskede kaffe friskmaler og tilbereder vi 1 kop ad gangen under tryk – dette kaldes for cafe cream. Denne metode benytter vi for at frembringe det bedste i kaffen og samtidig give Dem en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Vi fører 16 forskellige slags kaffe, heriblandt 2 ekspresso. Udover kaffen fører vi 11 forskellige slags te, her er de 4 nyheder på vores te-kort.

Der er mulighed for at købe kaffe og te i løs vægt, bestil det sammen med regningen.

Vi har også "COFFEE TO GO", så skal du hurtigt videre i din færden, behøves du ikke undvære vores kaffe - tag den med.

billede mangler kaffeCuba Crystal Mountain

(Nyhed)
Unik kaffe. Arabicabønner med en sjælden kombination af en intens aroma blandet med en elegant og delikat sødme.


billede mangler kaffePapua New Guinea Plant a Maro Estate

Kaffen har en vildtagtig smagsprofil. Rig og sødlig aroma, god syrlighed og krop, fyldig chokoladeagtig smag og en overraskende let tør eftersmag.


billede mangler kaffeEl Salvador Monte Sion Estate

Indtil videre er denne kaffe ubeskrivelig, og venter kun på en af vore gæsters beskrivelse til vores næste kaffekort. Bliver det dig ?


billede mangler kaffeEthiopia Kaffa Forest

Meget rustik og uden en generel smagsprofil. Den varierer fra kop til kop. Smagsprofilen indeholder alt fra blomster, pærer, honning, chokolade, læder og snært af alkoholiseret frugtsmag, mens syrligheden i kaffen kan gå fra ekstremt bidende til sød og nærmest over i en flad smag. Udfordringen med kaffen er, at man aldrig rigtig kan karakterisere den. Ethiopia Kaffa Forest har meget stor værdi i oplevelsen, og kan give indblik i en helt ny unik kaffeverden.


billede mangler kaffeSulawesi Toraja Kalossi

Kaffen har en mørktonet chokoladeagtig smag med undertoner af nød. Kaffen har en lang eftersmag og lavt syreindhold. En fyldig krop med en god intens aroma.


billede mangler kaffeBrazil Jacu Bird

En brasiliansk smuk fugl, som de fleste farmere ville betragte som et forstyrrende og ødelæggende element på markerne. På Camocim-farmen er det besluttet, at indlede et samarbejde med fuglen. Jacu Bird vælger de mest modne kaffebær, hvorefter plukkerne indsamler efterladenskaberne fra fuglen, hvori kaffebønnerne er. Der er her tale om en kop kaffe af arabicabønner, der adskiller sig helt fra andre kaffer. En virkelig behagelig, god og blød kop kaffe. Smagen minder lidt om mælkechokolade med en lækker sødme, der i den lange eftersmag og aroma kommer med en snært af peanut.


billede mangler kaffeMaui Mokka Kaanapali Estate

Ligger på vestkysten af den smukke ø Maui i Hawaii, er den eneste kaffefarm på øen. Grundet den lille mængde der dyrkes, betragtes det som en af verdens sjældne og unikke kaffer. Kaffen har en blød krop og en rig aroma, der i smagen fremstår med forskellige nuancer af chokolade, nødder, frugt og blomst med en god og behagelig syrlighed. Fantastisk morgenkaffe.


billede mangler kaffeDivya Robusta Peaberry

(Sethuraman Estate India) 
Divya Sun Pulp Robusta er håndplukket. Indenfor 2 timer efter plukningen fjernes frugtkødet ligeledes med håndkraft, for at beskytte den meget skrøbelige bønne inden i bærret. Herved opstår farmens egen betegnelse for metoden de benytter - Pulp Sundried.


billede mangler kaffeNew Caledonia

Domaine du Kouandji Estate New Caledonia i Melanesien er et land med mange kontraster, pragt og begejstring. Der er dog noget helt exceptionelt i dette land. New Caledonia kaffen. Kaffen har en let aroma med en afbalanceret krop, der i sin syrlighed giver en elegant dyb tone af karamel og en eftersmag med et let strøg af chokolade.


billede mangler kaffeHusets kaffe

En Santosblanding der er lavet til Cafe Stæhr. Kaffen er dyrket i Sao Paulo. Den er mellemristet. Med blød og rund smag samt kort eftersmag.


billede mangler kaffeØkologisk Mexico

Højlandskaffe dyrket uden brug af sprøjtemidler, og kunstgødning. Med en karakteristisk balance. Egnet som dagens første kop kaffe. Mellemristet, blød, rund og frisk smag.


billede mangler kaffeGuatamala Antiqua

(NYHED)
Beskrivelse kommer snarest.


billede mangler kaffeSwiss Choco

Udsøgt Arabica kaffe bl.a. fra Brasilien og Colombia som efter ristning er tilsat chokolade – mørkristet, fyldig smag og med en eftersmag af chokolade.


billede mangler kaffeKoffeinfri kaffe (Colombia Excelso)

Vandafvasket.


billede mangler kaffeKenya Mountain AA

Vasket Arabica kaffe i absolut topkvalitet. Mount Kenyas røde jord giver kaffen et særpræg. Den er mellemristet, ekstrem fyldig og syrlig smag med lang eftersmag.


billede mangler kaffeColombian Medellin Supremo

De bedste kaffer i Colombia dyrkes i Andesbjergene og bliver klassificeret Surpremo. Denne Colombian Medellin Excelso er premium til Colombian Surpremo. Den har en medium rund krop med en let syrlighed og en svag nøddeagtig eftersmag.


billede mangler kaffeGalapagos Island Coffee

(beskrevet af vores leverandør)
In the early part of the nineteenth century, coffee was introduced to San Cristobal, the only island in the Galapagos with fresh running water. A perfect microclimate ensures the growth of very high-quality coffee, which we roast on the dark side of medium. Galapagos Island coffee is rich and full-bodied with lingering caramel undertones. It is delicious black, or with cream and would make an interesting choice to serve at a dinner party.


billede mangler kaffeLintung Arabica Grade 1

Vasket Arabica kaffe fra det vulkanske højland på Sumatra med den berømte olie boeinge flavour (smag) og DP (double picked hand picked) mellemristet, blød krydret og med fyldig eftersmag.


billede mangler kaffeHr. Møllers morgenkaffe

(Hawaiian Kona Ekstra Fancy) Hawaii blev USA’s stat nr. 50 i 1959 og er det eneste sted i USA, hvor der dyrkes kaffe. Hawaiian Kona Ekstra Fancy rangerer blandt verdens premium-kaffer. Kaffen er berømt og eftertragtet for sin mildhed, markante krop, lave syrlighed og blomsteragtige smagsprofil.


billede mangler kaffeHaitian Bleu (NYHED)

Beskrivelse kommer snarest, men kan fortælle at kaffebønnen er blå ..... inden ristning.


billede mangler kaffeJamaica Blue Mountain

Verdens bedste kaffe kommer fra Jamaica, Blue Mountain kaffe. I filmen "Live and let die" udbryder James Bond ved morgenbordet efter en slurk af sin kop: "Blue Mountain Coffee, the most delicious in the world ..." Der er flere grunde til, at Blue Mountain kaffe er anderledes og bedre end andre kaffetyper. En utrolig behagende kaffe med dejlig frisk krop, søde undertoner og rasende perfekt balance. Blomstrende bæregenskaber er noget der kendetegner kaffe fra Jamaica. Eftersmagen er ren, blød og fin. Perfekt balance.


billede mangler kaffeSt. Helena

En oplevelse for sig selv. Indtil videre ubeskrivelig, men spørg os. Vi er stolte af at kunne tilbyde vore gæster denne kaffe, idet kun 21 kg importeres til Danmark. Læs vores specialskrift under dit besøg på cafeen, så forstår du hvorfor.

trip icon

face icon

Mandag - Fredag kl. 10.00 - 17.30
Lørdag kl. 10.00 - 16.00
Søndag Lukket