Vinbar & Bobler

Byens Vin bar? Bedøm selv. Vine såvel på glas som på ½ og 1/1 flasker. Udover vore vine på flasker fører vi 11 hvide, 3 røde og 1 rosevin på glas. Antallet af vine på glas giver jer rig mulighed for at nyde et enkelt glas til frokost. Vinene er nøje afstemt vores menukort.
Klik her for at se vinkort

hvidvin chablis 1Hvidvine

Chardonnay & Chablis


trimbachHvidvine

Trimbach er altid godt.


husets vinHusets hvidvin

Husets hvidvin, her serveret i vinkøler.


rodvineRødvine

Som noget nyt fås vore rødvine nu på glas. Alle vore vine er nøje afstemt vores spisekort.


montaudRosèvin

Som noget nyt fås vores rosévin nu også på glas.


cider alkoholfriAlkoholfri Cider

Tekst kommer senere.


champagne brutChampagne Brut

Sprød Champagne med noter af hasselmødder, brioche og fersken. Champagnehuset Etienne Oudart ligger i den charmerende landsby Brugny lidt sydvest for Epernay. Huset er fra 1958 og lige siden da har familien lavet Champagne af høj kvalitet. De råder i dag over 9 ha vinmarker der ligger omkringBrugny, Vinay og Essômes-sur Marne. Vinstokkene er gennemsnitlig 40 år. For at bevare finesse og aroma bliver druerne presset ved lav tryk. For at udvikle komplexitet lagrer Jacques Oudart nonvintagechampagnen 3 år (krav 15 mdr) og årgangschampagnen 5 år (krav 3 år)


champagne brut roseChampagne brut rosé

Frisk og livlig Champagne med meget fine bobler. Duften minder om Jordbær, hindbær, kirsebær og blåbær. De søde smagsvarianter er godt blandet og giver den masser af charme.

trip icon

face icon

Mandag - Fredag kl. 10.00 - 17.30
Lørdag kl. 10.00 - 16.00
Søndag Lukket