Profil

Cafe Stæhr - Frederikshavn´s friturefri cafe!

Hos Cafe Stæhr forsøger vi på en varm og personlig måde at sætte dig i centrum fra du ankommer til du skal videre i din færd. Vi startede 2006, og er blevet taget godt imod af såvel ”indfødte Frederikshavnere” som turister. Er der et arrangement i Det Musiske Hus, Arena Nord, eller på Frederikshavn Kunst Museum sker det ofte at hovedpersonerne entrerer Cafeen. Vi forsøger at leve op til et højt serviceniveau, hvor såvel gæsten som måltidet i en afslappet atmosfære bliver kræset for. Vi går ikke på akkord med hverken kvalitet eller service. Afhængig af tidspunktet behøver det kun tage 5 min. indtil maden er tilberedt og serveret, men har du frokost vil vi foreslå at du ringer og bestiller. Opstår der ventetid, foreslår vi at du fordriver denne med en af dagens aviser, eller noget af vores andet læsestof, måske – afhængig af tidspunktet på dagen, suppleret op med en kop kaffe eller te. Ellers bed om et af vore postkort og skriv det til familien eller vennerne. Vi har 25 slags kaffe, samt 16 slags te.

Er det til frokost at du gæster os, kunne en af vore forskellige vine på glas måske være starten? Naturligvis altid suppleret af isvand. Vores vinkort er modsat spisekortet enkelt og alle vore vine afstemt efter spisekortet.

Vores køkken er ligesom selve cafeen fransk inspireret. Generelt skal nævnes at maden (naturligvis) bliver tilberedt af friske råvarer.

Ligesom vores tærter der er lavet fra bunden i ”vores eget konditori”, er f.eks. alle vore dressing og vor pesto hjemmelavet, for ikke at glemme vore fiskefrikadeller, vores remoulade, vores mayonaise, og vores hønsesalat.

Naturligvis har vi ingen friture.

Hvis du skal afholde møde eller forretningsfrokost, har vi plads til 12 personer "om det ovale bord". Bordreservation er nødvendig. Ellers forsøger vi at finde et andet ugenert bord.

Er vejret med os, har vi udover gågaden med formiddags- og middagssol, en halvt overdækkede gårdhave sydlandsk inspireret, med eftermiddags- og aftensol.

Vi byder dig hermed indenfor på Cafe Stæhr.

trip icon

face icon

Åbningstider

Mandag - Fredag kl. 11.00 - 17.00
Lørdag kl. 11.00 - 16.00
Søndag Lukket
Helligdage Lukket

Campaya Sommerhusudlejning

Find jeres næste sommerhus hos Campaya Sommerhusudlejning, der har et stort udbud af luksushuse og poolhuse til jeres kommende ferie.